EPSON ColorWorks CW-C4000e (bk) krāsainu uzlīmju un etiķešu printeris

Preces kods: C31CK03102BK

Krāsainu etiķešu, uzlīmju printeris

Augstas kvalitātes krāsaino etiķešu, uzlīmju printeris nodrošina etiķešu izgatavošanu pašu vajadzībām nelielā un vidējā apjomā
  • Augstas kvalitātes druka
  • PrecisionCore™ drukas galviņa
  • Uzlabotas savienojamības iespējas
  • Glancēta melnā tinte
Šai augstas kvalitātes galda printeru sērijai ir kompakta konstrukcija, tādēļ tā ir ideāli piemērota lietošanai uz galda. C4000 sērijas uzlīmju un etiķešu printeriem ir ērtas funkcijas un uzlabota savienojamība, nodrošinot lielāku drukāšanas elastīgumu.
Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:

Cena ar PVN:

2 032,80 €

Augsta drukas kvalitāte
C4000 ir četru krāsu uzlīmju un etiķešu printeris, kas drukā augstā kvalitātē, neatkarīgi no uzlīmju izmēra un materiāla. Šie uzlīmju printeri nodrošina standarta labas kvalitātes un augstas izšķirtspējas četru krāsu druku, kā arī krāsu saskaņošanas funkciju (ICC profilu un krāsu saskaņošanas rīku katra punktā), radot iespaidīgas, pamanāmas krāsu uzlīmes un etiķetes pēc pieprasījuma.


Vienkārša lietošana
C4000 ir jau sakomplektēts, intuitīvs uzlīmju un etiķešu printeris. Liels (2,7 collas) LCD displeja panelis atvieglo lietošanu. Apdrukājamie materiālu ruļļi ir viegli nomaināmi. Modelim ir arī automātiskais griezējs, ko var viegli nomainīt bez inženiera vizītes.

Vienkārša integrācija un savienojamība
C4000 sērijas printerus ir viegli integrēt un pieslēgt esošām sistēmām. Draiveri ir pieejami ESC Label, Linux un Mac sistēmām. Mūsu jaunais SDK, kas paredzēts IOS un Android, nodrošina ērtu un intuitīvu drukāšanu no planšetdatora, turklāt, pievienojot izvēles Wi-Fi atslēgspraudni, Jūs varat drukāt uzlīmes jebkurā laikā no jebkuras vietas

Glancēta melnā tinte
Augstas kvalitātes rezultāti uz dažādu veidu apdrukājamiem materiāliem

Noturīgas tintes
Pateicoties atsevišķajām pigmenta tintes kasetnēm, varat izveidot ātri žūstošas un sīki detalizētas pašlīmējošās uzlīmes, kas ir noturīgas pret izsmērēšanos, ūdeni un izbalēšanu.

Galvenās iezīmes

Augsta drukas kvalitāte
Krāsu saskaņošanas funkcija un plaša krāsu gamma

Vienkārša lietošana
Vienkārša uzstādīšana un intuitīva lietošana

Integrācijas iespējas
Nevainojami iederas esošajās sistēmās

Drošības sajūta
Plašas CoverPlus iespējas

Glancēta melnā tinte
Izveidojiet izteiksmīgus, asus attēlus uz dažādiem apdrukājamiem materiāliem

C31CK03102BK
1 Vienība

Datu lapa

Sērija
ColorWorks

Specifiskas norādes

15 produktu tajā pat kategorijā: