EPSON LabelWorks LW-Z710

Preces kods: C51CD69130

Pārnēsājams, izturīgs uzlīmju veidotājs

Izmantojiet šo kompakto, pārnēsājamo un izturīgo uzlīmju veidotāju, lai ātri un viegli izveidotu precīzas uzlīmes, atrodoties ceļā

  • Izturīgs, mīksts silikona korpuss
  • Tiešā drukāšana, izmantojot iOS vai Android ierīces
  • Drukā līdz pat 24 mm platas uzlīmes

Izstrādāts lietotājiem, kuri strādā ārpus biroja telpām izaicinājumu pilnā darba vidē, kurā ir viegli un ātri jāizveido precīzas un ekonomiski izdevīgas uzlīmes, izmantojot izturīgu un kompaktu rokas vadības ierīci. Modelim LW-Z710 ir intuitīvs interfeiss, un to var viegli konfigurēt starp dažādiem lietotājiem, platformām un ierīcēm.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:

Cena ar PVN:

198,84 €

Uzlīmju veidošana, izmantojot viedtālruņus un planšetdatorus

Izmantojot elastīgas savienojuma opcijas, varat drukāt gan no datora, gan lejupielādēt bezmaksas Epson iLabel lietoni2, lai izveidotu un drukātu uzlīmes tieši no iOS vai Android ierīces. Pateicoties Bluetooth savienojumam1, varat jebkurā vietā pieslēgties attālināti, neizmantojot tīklu, un koplietot uzlīmju veidotāju ar vairākiem lietotājiem.

Viegli lietojams

Lietotājs var jebkurā vietā izveidot uzlīmes — ātri, ekonomiski izdevīgi un precīzi. Uzlīmes var viegli uzlīmēt uz elektrības vadiem, kabeļiem un aprīkojuma (piem., serveru telpās un uz slēgpaneļiem).

Ātra un kvalitatīva drukāšana

Pateicoties drukas kvalitātei ar 180dpi izšķirtspēju, uzlīmes ir asas un skaidras. Modelis LW-Z710P nodrošina arī līdz pat 15 mm/s lielu drukāšanas ātrumu.

Kompakts un pārnēsājams

Tas ir viegls un ērti pārnēsājams, turklāt efektīgo un stabilo dizainu aizsargā izturīgs, mīksts silikona korpuss.

Barošanu nodrošina akumulators vai elektrotīkls

Izmantojiet komplektā iekļauto parocīgo maiņstrāvas adapteri vai sešas AA baterijas, lai jebkurā laikā varētu darboties ar ierīci.

Galvenās iezīmes

  • Saderīgs ar Bluetooth1 - Var drukāt vairāki lietotāji
  • Produktivitāte - Liels drukāšanas ātrums — līdz pat 15 mm sekundē
  • Dažāda veida un lieluma uzlīmes - Tumsā spīdošas, atstarojošas un uzgludināmas lentes Drukā līdz pat 24 mm platas uzlīmes
  • Nelieli izmēri - Viegls un ērti pārnēsājams
  • Efektīvs naudas ieguldījums - Pateicoties garajām lentēm (līdz 9m un nelielas 10mm platas piemales), tiek samazināts lentes pārpalikumu apjoms

1. 1Bluetooth savienojumu var izmantot tikai ar Android un iOS ierīcēm 2Lejupielādējiet Epson iLabel lietotni no Apple App Store un Google Play veikala.

C51CD69130

Datu lapa

Sērija
LabelWorks

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: