EPSON SureColor SC-P20000
  • EPSON SureColor SC-P20000
  • EPSON SureColor SC-P20000
  • EPSON SureColor SC-P20000
  • EPSON SureColor SC-P20000

EPSON SureColor SC-P20000

Preces kods: C11CE20001A0

SURECOLOR SC-P20000 Lielformāta printeris - Apvienojiet labāko drukāšanas ātrumu ar izcilu kvalitāti 600 x 600 dpi un augstākā blīvumā, izmantojot šos precīzos un rūpīgos printerus.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:
13 001,45 €

SureColor SC-P20000

Nepārspējamas kvalitātes tirgū atpazīstama vārda radīti, šie lielformāta fotoattēlu printeri apvieno augstu produktivitāti, izcilu kvalitāti un vienkāršu lietošanu vienā pilnīgā komplektā. Izstrādāts foto laboratorijām, augstas klases fotoattēliem, kopētavām un uzņēmumiem, kas meklē lokālu risinājumu, —SC-P20000 spēj radīt augstas kvalitātes fotoattēlu, POS un citu risinājumu klāstu

Augsta produktivitāte, neriskējot ar kvalitāti

Lai ļautu lietotājiem sasniegt augstu produktivitāti, nezaudējot kvalitāti, printerim ir pievienota PrecisionCore MicroTFP drukas galva, kas spēj nodrošināt izcilus rezultātus pat zemas kvalitātes režīmos. Savienots ar augstas kvalitātes apdrukājamā materiāla padeves tehnoloģiju, ietverot nesen izstrādāto kamerā balstīto papīra padeves ierīces stabilizatoru un apdrukājamā materiāla induktīvo ruļļa sistēmu, šis printeris palīdz nodrošināt vienmērīgu darbību.

Precīzi, pareizi un uzticami rezultāti

Jaunais Epson UltraChrome Pro 10 krāsu tintes komplekts nodrošina nemainīgi lieliskas izdrukas. Pateicoties jaunajām augsta blīvuma Photo un Matte Black tintēm, melnā krāsa būs dziļa un izteiksmīga. Izmantojot K4 un Multi Size Droplet Technology (MSDT), ir sasniegtas labākas pārejas ar samazinātu graudainību. Lai nodrošinātu vienmērību bez dārgām pievienojumierīcēm, Epson krāsu atveides utilītprogramma ļauj lietotājiem viegli regulēt krāsu atveidi.

Viegli darboties un izmantot

Izmantojot skaidri ilustrēto rokasgrāmatu un krāsu ekrāna paneli, darba sākšana ir pavisam vienkārša. Apstrādes procesā apdrukājamā materiāla pārslēgšana un maiņa ir ātra un viegla. Drukāšanas laikā caurspīdīgais printera vāka un ruļļa vāka logs sniedz lietotājiem iespēju skatīt drukāšanas statusu un atlikušo apdrukājamā materiāla daudzumu. Lai samazinātu apkopes izmaksas, kad drukāšana ir pabeigta, drukas galvas pozīcija nozīmē, ka to, kā arī tintes tvertnes vāciņu, lietotājs drīkst notīrīt.

C11CE20001A0

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: