Epson ColorWorks CW-C6500Ae
  • Epson ColorWorks CW-C6500Ae
  • Uzlīmju, etiķešu drukāšana

Epson ColorWorks CW-C6500Ae Industriāls etiķešu/uzlīmju krāsu printeris

Preces kods: C31CH77102

Uzlīmju/etiķešu printeris pēc pieprasījuma

Ar šo 212 mm drukas platuma krāsu uzlīmju un etiķešu printeri (ar automātiskas griešanas iespēju) iespējams veidot individuāli izstrādātas, dažādi pielāgojamas krāsu etiķetes, un tas atbalsta plašu uzlīmju izmēru klāstu.

Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:

Cena ar PVN:

3 995,42 €

ColorWorks CW-C6500Ae

Šis digitālais četru krāsu uzlīmju un etiķešu printeris paver jaunas iespējas uzņēmumiem, kuriem jāapstrādā daudzi SKU, bet ir ierobežots laiks. Ierīce ColorWorks CW-C6500Ae paplašina Epson klāstu, pielāgojoties mazu līdz vidēju partiju klientu vajadzībām dažādos sektoros (pārtikas, ķimikāliju, dzērienu, ražošanas u.c. nozarēs).

Apdrukājamo materiālu daudzveidība

Ierīcē CW-C6500Ae iekļautas daudzas jaunas funkcijas, kas izstrādātas praktisku un radošu risinājumu nodrošināšanai. Tajā var izmantot apdrukājamos materiālus, kuru lielums ir no 25,4 mm līdz 215,9 mm, un tiek atbalstīti daudzi materiāli, tostarp pat papīrs ar faktūru. Praktiski tas nozīmē, ka ar ColorWorks klāsta uzlīmju un etiķešu printeriem var apdrukāt visu, sākot ar elektronisko cigarešu šķidruma pudelīšu uzlīmēm un beidzot ar lielām, izturīgām uzlīmēm, kas piemērotas ķimikāliju tvertnēm. Turklāt ar jauno pārvietojamo sensoru iespējama drukāšana uz jebkuras formas, un nav nepieciešama otrā fasonveida uzlīme.

Kompakts un ērti lietojams

Printeris CW-C6500Ae ir izstrādāts tā, lai būtu ļoti draudzīgs lietotājam. Visas darbības var veikt no priekšpuses, tādējādi samazinot darbināšanai nepieciešamo telpu. Rulli var nomainīt gan no priekšas, gan no labās vai kreisās puses. Mēs esam izstrādājuši arī vairākus tehniskus rīkus, kas atvieglo printera pārvaldību, konfigurēšanu un apkopi, tostarp: rīkus tīmekļa interfeisa un printeru kopuma pārvaldībai, attālai uzstādei, apkopei un pārraudzībai.

Etiķešu un uzlīmju drukas kvalitāte

Šis uzlīmju un etiķešu printeris nodrošina standarta labas kvalitātes un augstas izšķirtspējas četru krāsu druku, kā arī krāsu saskaņošanas funkciju (ICC profilu un "spot color matching"), radot iespaidīgas, pamanāmas krāsu uzlīmes un etiķetes pēc pieprasījuma.

Ērta integrēšana

Visi šī klāsta modeļi ir integrējami. SAP tiešais atbalsts, ESC Label, Linux un Mac dzinēji.

Galvenās iezīmes

  • Apdrukājamo materiālu daudzveidība: Paplašināts apdrukājamo materiālu atbalsts. Uzlīmju vai etiķešu platums no 25,4 mm līdz 215,9 mm
  • Kompakts: Vienkārša, neuzkrītoša konstrukcija ar darbināšanas iespējām priekšējā panelī
  • Automātiska griešanas iespēja: Ķīmiskiem, pārtikas un dzērienu produktiem, dārzkopības materiāliem un loģistikai — primārā un sekundārā marķēšana.
  • Attālā pārvaldība: Attālā konfigurēšana, apkope un pārraudzība
  • Naudas ietaupīšana: Nav nepieciešams iepriekš apdrukāts uzlīmju vai etiķešu krājums. Pilna krāsu druka uz tukšām uzlīmēm
C31CH77102
1 Vienība

Specifiskas norādes

Lejupielādēt

CW-C6500Ae datasheet

Pilna informācija par iekārtu

Lejupielādēt (1.61MB)

Jums varētu arī patikt

15 produktu tajā pat kategorijā: