Epson EcoTank L15150

Preces kods: C11CH72402

Augstas veiktspējas druka

A3+ izdrukas, skenēšana, kopēšana un faksa saņemšanas/sūtīšanas iespējas ar šo ātro EcoTank, kuram ir daudz funkciju. Tas nodrošina zemas izmaksas par lappusi, 550 lokšņu ietilpības paliktni un 50 lokšņu automātisko dokumentu padevi.
  • Ātra druka un skenēšana
  • Zemas izmaksas par lappusi
  • A3+ izdrukas, skenēšana un faksa saņemšana/sūtīšana
Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:
1 114,18 €

Paveiciet vairāk īsākā laika posmā
Izmantojiet priekšrocības, ko nodrošina šis ātrais, efektīvais printeris, kas pirmo lappusi var nodrošināt jau pēc 5,5 sekundēm1. Apvienojumā ar ātru abpusējo druku un ātrgaitas automātisko dokumentu padevi jūs varēsit paveikt ikdienas uzdevumus zibenīgā ātrumā.

A3 EcoTank ar daudzām funkcijām
Printeris L15150 ir paredzēts A3 formāta uzdevumiem ar A3+ izdrukām, skenēšanu, kopēšanu un faksa saņemšanu/sūtīšanu. Plašajā funkciju klāstā ir viegli orientēties, izmantojot 10,9 cm LCD skārienekrānu un fiziskos taustiņus.

Ilgstošs ietaupījums
Ietaupiet katru reizi, kad drukāšanai izmantojat šo EcoTank, kas nodrošina neticami zemas izmaksas par vienu lappusi. Printerim EcoTank atšķirībā no citiem printerim ir lielas tintes tvertnes, kuras var piepildīt ar zemas izmaksas tintes pudelēm.

Vairs nekādu pārtraukumu
Samazinot uzpildes reižu skaitu, ar šo printeri EcoTank var izdrukāt vairākus tūkstošus lappušu, pirms jāpapildina tinte, un abu A3 papīra paliktņu ietilpība ir 500 loksnes. Atbrīvojieties no manuālas lappušu ielādes, izmantojot bagātīgo 50 lokšņu aizmugures padevi un A3 automātisko dokumentu padevi.

Iespēja drukāt no jebkuras ierīces
Izmantojot EcoTank, ir viegli drukāt no mobilajām ierīcēm, planšetdatoriem un klēpjdatoriem. Izmantojot Wi-Fi un Wi-Fi Direct funkcijas, varat nosūtīt dokumentus no viedierīcēm, lai tos izdrukātu, izmantojot lietotni Epson iPrint2.

Ērti lietojams un uzticams
Lielās priekšējās tintes tvertnes var pavisam vienkārši uzpildīt ar atkārtoti aizveramām, intuitīvi izmantojamām tintes pudelēm, kas novērs nopilēšanu. Drukas galva PrecisionCore nesakarst un ir izslavēta ātruma, kvalitātes, izturības un efektivitātes dēļ, un tā darbosies līdz pat printera darbmūža beigām.

Galvenās iezīmes

  • Īpaši ātrs drukāšanas un skenēšanas ātrums
    Līdz 25 att./min3
  • Īpaši zemas vienas lappuses izmaksas
    Ekonomiska tintes tvertņu sistēma
  • Viegli lietojama priekšējā tintes tvertne
    Izbaudiet ērtu un tīru uzpildi ar modernajām tintes pudelēm
  • Mobilā drukāšana un savienojumi
    Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet un bezmaksas mobilās drukāšanas lietotnes2
  • Radīts biznesam
    A3+ daudzfunkciju iespējas, divi A3 250 lokšņu priekšējie paliktņi, 50 lokšņu A3 automātiskā dokumentu padeve
C11CH72402

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: