EPSON SureColor SC-T5400M
  • EPSON SureColor SC-T5400M

EPSON SureColor SC-T5400M

Preces kods: C11CH65301A0

Daudzfunkc. tehniskais printeris

SureColor SC-T5400M ir amatieru līmeņa 36 collu lielformāta tehniskais printeris ar iebūvētu skeneri par konkurētspējīgu cenu.
  • Pilnībā iebūvēts skeneris
  • Sprauslu pārbaudes tehnoloģija
  • Intuitīvi lietojamas funkcijas
Printeris SureColor SC-T5400M ir izstrādāts tiem, kas darbojas būvniecības un reprogrāfijas jomā, kas novērtē detaļas, precizitāti un elastību. Tam ir pilnībā iebūvēts skeneris/kopētājs, kas ļauj lietotājam skenēt, saglabāt un reproducēt senas kartes un rasējumus, kas parasti tiek uzglabāti kā cietās kopijas.
Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:

Cena ar PVN:

5 819,68 €

Lietošanas vienkāršība

Intuitīvi lietojamu funkciju kopums un noderīgi programmatūras rīki padara šo tehnisko printeri lietotājam draudzīgu. Šim printerim ir 4,3 collu krāsu LCD skārienpanelis, Wi-Fi , drukāšana tieši no USB zibatmiņas, drukāšana bez apmalēm, skenēšana tieši uz e-pastu, tīkla mapi vai USB zibatmiņu.

Uzticamība
Unikālā sprauslu pārbaudes tehnoloģija (Nozzle Verification Technology — NVT) palīdz novērst izsmērēšanos. Skenēšanas laikā tiek samazināta izsmērēšanās, krokas un ēnas, taču marķiera krāsas tiek saglabātas.

Pieejamas izmaksas
Zemas kopējās uzturēšanas izmaksas. Divu gadu standarta garantija. 110/350 ml kasetnes, lai palielinātu ražošanas efektivitāti.

Darbplūsmas integrācija
Nevainojama integrācija jūsu esošajā darbplūsmā. Epson automātiskās drukāšanas lietotne atbalsta PDF, JPEG un TIFF formātus. Tā atbalsta arī tiešo drukāšanu un kopēšanu bez datora starpniecības.

Integrēts skeneris
Ātrs, uzticams, pilnībā integrēts skeneris/kopētājs ar iespēju skenēt līdz pat 30,5 m garumā un saglabāt iezīmētos apgabalus.

Kvalitāte
Vienalga, vai drukājat CAD, GIS, arhitektūras vai inženierzinātnes tehniskos rasējumus, SC-T5400M nodrošina satriecošas izdrukas bez apmalēm gan uz matētiem, gan spīdīgiem materiāliem.




Galvenās iezīmes

  • Iebūvētais skeneris
    Ar vienkāršu padevi no augšas
  • Vienkārši lietojams
    Viscaur intuitīvi lietojamas funkcijas
  • Konkurētspējīga cena
    Zemas kopējās uzturēšanas izmaksas, divu gadu standarta garantija, lielas ietilpības tintes kasetnes
  • Uzticams
    NVT palīdz novērst izsmērēšanos
  • Vienkārša darbplūsmas integrācija
    Nevainojama integrācija esošajā darbplūsmā
C11CH65301A0

Datu lapa

Drukas izmērs
36" (91.4 cm)

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: