EPSON EcoTank L18050

Preces kods: C11CK38402

Šis A3+ formāta tintes printeris ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē liela apjoma fotoprinteri, un tam ir 6 krāsu tintes sistēma, kas nodrošina augstas kvalitātes fotoattēlus. Ar īpaši zemām izmaksām uz vienu fotogrāfiju un mobilo drukāšanu šis ātrais, bez kārtridžiem darbināmais tintes printeris ir ideāli piemērots liela apjoma fotoattēlu drukāšanai līdz A3+ izmēram. L18050 ir kompakta konstrukcija, ar atslēgas bloķēšanas pudelītēm un priekšpusē novietotām tintes tvertnēm, kas atvieglo tintes uzpildīšanu, tāpēc tas ir vietas taupošs un ērti lietojams risinājums. Plaša mediju saderība - drukājiet uz PVC identifikācijas kartēm, kā arī CD un DVD diskiem.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:

Cena ar PVN:

776,41 €

Atvadieties no kārtridžiem
Integrētā priekšpusē novietotā tintes tvertņu sistēma nodrošina rentablus fotoattēlu izdrukas. Lielas ietilpības tintes tvertne, kas izmanto 70 ml tintes pudelītes, var izdrukāt līdz 2100 kvalitatīvām 10x15 cm krāsu fotogrāfijām no rezerves tintes pudelīšu komplekta. Tintes uzpildīšana ir ātra un vienkārša, pateicoties ar atslēgu bloķējamām pudelītēm.

Turpiniet taupīt
Izmantojiet īpaši zemu izmaksu drukas priekšrocības. Pateicoties iespiedgalviņas Micro Piezo bez karstuma tehnoloģiju, EcoTank ir zems enerģijas patēriņš, kas var samazināt enerģijas rēķinus. Tai ir arī lielas tintes tvertnes, kuras uzpildāt ar lētas tintes pudelītēm. L18050 ir kompaktas konstrukcijas, tāpēc tā viegli iekļaujas lielākajā daļā telpu.

Viegli lietojams un uzticams
Šis modelis ir ideāli piemērots, ja vēlaties drukāt lieliskas kvalitātes fotoattēlus lielos apjomos par zemām izmaksām uz vienu fotoattēlu. L18050 piedāvā arī uzticamu bezvadu fotoattēlu drukāšanu un drukāšanu uz PVC ID kartēm, CD un DVD. Izvairieties no dīkstāves, izmantojot viegli pieejamo maināmo tehniskās apkopes kārbu un uzņemšanas rullīti. Standarta 1 gada vai 50 000 lappušu garantija nodrošina L18050 drošību, tāpēc lietotāji var koncentrēties uz lielisku fotogrāfiju uzņemšanu.

Drukājiet gandrīz no jebkuras vietas
Izmantojot L18050, ir viegli drukāt no mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem un klēpjdatoriem. Izmantojot Wi-Fi un Wi-Fi Direct, nosūtiet dokumentus drukāšanai no viedierīcēm, izmantojot lietotni Epson Smart Panel.

C11CK38402

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: