SureColor SC-P5000 Violet

Preces kods: C11CF66001A1

Jūsu patiesās krāsas

Daudzpusīgs un uzticams paraugnovilkumu, fotogrāfiju un mākslas darbu printeris, kas nodrošina izcilu Pantone precizitāti

Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:
2 595,45 €

SureColor SC-P5000 Violet

Paraugnovilkumu, mākslas darbu un fotogrāfiju drukāšanai izstrādātais printeris SC-P5000 ir pieejams ar violetu vai LLK tinšu komplektu un nodrošina gandrīz ideālu krāsu saskaņošanu ar līdz pat 99% Pantone Solid Coated krāsu.

Precīzi krāsu paraugnovilkumi

Ja printeris SC-P5000 tiek iegādāts ar violetu HDX tinšu komplektu pirmsiespiešanas paraugnovilkumiem, tas var atveidot iepakojumu, mārketinga materiālus un krāsas uzņēmumu vajadzībām ar 99% Pantone Solid Coated krāsu precizitāti.

Uzticama izturība

SC-P5000 piedāvā jaunas funkcijas, kas nodrošina uzticamu darbību ikdienā un līdz minimumam samazina apkopes nepieciešamību. Šīs funkcijas ietver jaunus vākus un zīmogus, kas ierobežo putekļu iekļūšanu printerī, uzlabotu automātisku sprauslu pārbaudi un tīrīšanas procedūras norādījumus.

Nevainojama mākslas darbu atveidošana

Ja printeris SC-P5000 tiek iegādāts ar HDX tinšu komplektu ar LLK, fotogrāfi un mākslinieki var izmantot šo printeri, lai nevainojami atveidotu savu mākslas darbu detaļas un krāsas, kā arī nodrošinātu 98% Pantone Solid Coated krāsu precīzu atveidošanu.


Izcila drukas kvalitāte

Printeris SC-P5000 izmanto Epson jaunāko tintes tehnoloģiju, lai radītu izturīgas izdrukas ar augstu izšķirtspēju. 3,5 pl piliena lielums un 2880x1440 dpi izšķirtspēja nodrošina skaidrus un detalizētus rezultātus, savukārt Ultrachrome HDX tintes nodrošina ievērojami uzlabotu gaismas noturību.

Galvenās iezīmes

  • Ideāls printeris paraugnovilkumiem: Līdz pat 99% Pantone Solid Coated krāsu precizitāte
  • Izcila izturība: Uzticama ikdienas darbība un samazināta nepieciešamība veikt apkopi
  • Izcila drukas kvalitāte: Ultrachrome HDX tintes nodrošina spilgtus un noturīgus rezultātus
  • Vienkārša uzstādīšana un darbība: Plašs funkciju klāsts, kas nodrošina vienkāršu uzstādīšanu un apdrukājamo materiālu izmantošanu
  • 17 collu printeris ar violetu tinti: Pirmais un vienīgais 17 collu lielformāta printeris ar violetu tinti paraugnovilkumiem3

C11CF66001A1
1 Vienība

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: