SureColor SC-P9500 Spectro
  • SureColor SC-P9500 Spectro
  • SureColor SC-P9500 Spectro
  • SureColor SC-P9500 Spectro
  • SureColor SC-P9500 Spectro

Epson SureColor SC-P9500 Spectro

Preces kods: C11CH13301A2

SureColor SC-P9500 (44 collas) ir izstrādāts fotogrāfiem un māksliniekiem, jo ​​tas piedāvā uzticamu reproducēšanu profesionālai pierādīšanai un ātru caurlaidību liela apjoma produkcijai. Šis ir Epson pirmais 12 krāsu lielformāta printeris un piedāvā plašu krāsu gammu ar 99% Pantone pārklājumu.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:
8 708,37 €

Darbs teicamā harmonijā

Printeris SureColor SC-P9500 (44 collu) ir paredzēts fotogrāfiem un māksliniekiem, jo tas nodrošina precīzu atveidošanu profesionāliem paraugnovilkumiem un ātru drukāšanu lielapjoma ražošanai. Šo lielformāta printeri vēl papildina Epson tintes kasetņu komplekts UltraChrome Pro12 ar K3 tehnoloģiju, kas ļauj vienlaikus pievadīt abas melnās tintes un ietver arī oranžo, zaļo un violeto krāsu, nodrošinot iespaidīgu krāsu precizitāti. Viss ir izstrādāts harmoniskam darbam, jo Epson piedāvā visaptverošu risinājumu — printeri, tintes, dažāda veida pamatnes, programmatūru un atbalstu.

Radoša brīvība, nemainīgs rezultāts

Printeris ir piemērots profesionāliem fotogrāfiem un mākslas darbu izgatavošanai, kam nepieciešama augstākā drukas kvalitāte, lai padarītu savus mākslas darbus pievilcīgus izvēlīgākiem pircējiem. Papildus 12 krāsu tintes kasetņu komplektam Epson izstrādātās, uzlabotās drukas galviņas izmanto līdz 800 sprauslām katrai krāsai, lai panāktu precīzu punktu novietojumu. Printeri apvieno ātras ražošanas iespēju ar kvalitāti, ko nodrošina drukas galviņa μTFP12 ar 300 dpi izšķirtspēju un 12 kanāliem. Attēli tiek uzlaboti ar vienmērīgu gradāciju un precīzu tekstūras atveidojumu.

Jo precizitāte ir svarīga

Iepakojuma un līguma korektoriem, kuriem ir svarīga precizitāte, Epson ir paaugstinājis korekcijas nozares standartu. Izmantojot krāsu pārvaldības, pārbaudes un korekcijas tehnoloģijas, printera lietotāji var strādāt efektīvāk un ar lielāku pārliecību. Papildu SpectroProofer ar fotospektrometru nodrošina ātrāku un vēl precīzāku krāsu pārvaldību, un iekšējā krāsu korekcijas vadība ir pilnībā automatizēta. Īsāk sakot, rezultāti ir nekļūdīgi paredzami.

Lai darbs nekad netiktu pārtraukts

Vairākas viedas funkcijas uzlabo darba ražīgumu ar minimālu apkopi.
Epson unikālā sprauslu pārbaudes tehnoloģija (Nozzle Verification Technology, NVT) un aizsardzība pret putekļiem nozīmē to, ka nav nekādu kļūdainu druku pat, drukājot tikai retumis, un tehnoloģija PrecisionCore nepieļauj kvalitātes pazemināšanos vai detaļu iztrūkumu. Printera iekšējā tintes krātuve un pakārtotā tvertne ļauj mainīt tintes kasetnes, līdzko tiek pabeigts drukas darbs, un melnās krāsas tintes pārslēgšana tagad ir nevajadzīga, jo darbību nodrošina 12 kanālu drukas galviņa. Lietotājam tagad arī apkopes veikšana ir viegla — jāveic manuāla galviņas un vāciņa tīrīšana un bezmalu paliktņa nomaiņa.

Vienkārši lietojams

Īpaši intuitīvais un lietotājam draudzīgais interfeiss ļauj precīzi izvēlēties darbības, lai jūs varētu koncentrēties uz svarīgāko. 4,3 collu šķidro kristālu skārienjutīgajam displeja panelim (LCD) ir plašs konfigurēšanas iespēju klāsts, tostarp liels drukāšanas statusa skats, kas atvieglo datu skatīšanu no attāluma, un izgaismots papīra ceļš, lai vērotu drukāšanas norisi. Izdrukas nonāk uz aizsargauduma, ar materiāla apdrukāto pusi uz augšu, tādēļ jums nav jāraizējas par skrāpējumiem. Turklāt rīks Epson Media Installer iespējo ātru un vieglu apdrukājamā materiāla reģistrāciju.

Galvenās iezīmes

  • Kvalitatīvs rezultāts (līdz 44 collām): Epson tintes kasetņu komplekts UltraChrome Pro12, ar K3 tehnoloģiju
  • Produktivitāte: Patiesi iespaidīgs ražošanas ātrums
  • Uzticamība: Sprauslu pārbaudes tehnoloģija un aizsardzība pret putekļiem
  • Ērta lietošana: 4,3 collu šķidro kristālu skārienjutīgs displeja panelis (LCD) ar lietotājam draudzīgu interfeisu
  • Krāsu precizitāte: Plaša krāsu gamma ar 99% Pantone nodrošinājumu
C11CH13301A2

Datu lapa

Izmērs
44" (111.8 cm)
Drukas izmērs
48" (111.8 cm)

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: