SureColor SC-T3100x
  • SureColor SC-T3100x
  • SureColor SC-T3100x

EPSON SureColor SC-T3100x

Preces kods: C11CJ15301A0

Mazi izmēri, lieli rezultāti

SureColor SC-T3100x ir amatieru klases galda printeris, kas piedāvā ekonomiski izdevīgu, uzticamu veiktpsēju plakātu ražotājiem, maziem pārdošanas punkta reklāmas uzņēmumiem un tiem, kas strādā izglītībā.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:

Cena ar PVN:

2 510,51 €

Kompakts, profesionālā līmeņa plakātu printeris

Modelis SC-T3100x ir paredzēts tiem, kam nepieciešamas profesionālas izdrukas (līdz 24 collām) no printera, kam ir automātiska A4/A3 lokšņu padeve. Neatkarīgi no tā, vai veidojat plakātus, pārdošanas punkta reklāmas materiālus vai veicat liela apjoma CAD/GIS izdrukas, kurām liela nozīme ir lielumam, šis izturīgais, kompaktais uzņēmējdarbības risinājums nodrošina zemas kopējās uzturēšanas izmaksas (TCO), iespaidīgu drukas precizitāti un augstu uzticamību.
sc-t3100x_intro.jpg

Ražīguma un radošuma palielinājums

Neatkarīgi no tā, vai drukājat pārdošanas punkta materiālus, plakātus vai jebkādus citus košus un spilgtus attēlus, SureColor SC-T3100x ir izstrādāts profesionāļiem, kas meklē iespējas palielināt savu ražīgumu un radošumu.
sc-t3100x_increase-productivity-and-crea

Atkārtoti uzpildāmās tintes risinājums — nav kasetņu

Tajā tiek izmantots atkārtoti uzpildāms tintes šķīdums (140 ml pudeles), nevis kasetnes, kas nodrošina ērtības un zemas ekspluatācijas izmaksas. Šīs novatoriskās tintes pudeles var arī lietot, lai uzpildītu tinti drukāšanas laikā, kas ievērojami samazina dīkstāvi. Tāpat tas ir aprīkots arī ar īpaši ekonomisku tintes kasetņu komplektu — K (pigments) un CMY (krāsvielas), vienlaikus uzturot lielu ātrumu un drukāšanas kvalitāti, kāda tiek sagaidīta no Epson tehniskajiem printeriem.
sc-t3100x_refillable-ink-solutions.jpg

Ērtības

Šis 24 collu printeris piedāvā vismazākos izmērus Epson tehnisko printeru klāstā un ir vienkārši uzstādāms. Kompaktais, mūsdienīgais dizains gaumīgi iederas lielākajā daļā no darba telpām, nodrošinot intuitīvu lietotņu komplektu un lietošanā ērtas funkcijas komfortablai drukāšanai. To var vadīt, izmantojot lielu LCD krāsaino skārienekrānu, kas piedāvā ērtus izvēlnes vadības elementus un pārlūkošanas iespējas. Pilnas savienojamības iespējas ietver USB, Ethernet, integrēto bezvadu savienojumu un Wi-Fi Direct, kas ļauj drukāt no planšetdatoriem, viedtālruņiem un citām ierīcēm.
sc-t3100x_convenience.jpg

Daudz kas vairāk nekā vienkārši printeris

Modelis SC-T3100x veido daļu no Epson pilnīgā drukāšanas risinājuma no sākuma līdz beigām, kas ietver tintes, programmatūru un papīru — tas viss izstrādāts darbam harmonijā.
sc-t3100x_more-than-just-the-printer.jpg

Pielāgojams

Tas drukā uz plaša klāsta materiāliem: no A4 līdz A1 (24 collas), izmantojot automātisko lokšņu padevi un ruļļus līdz 24 collām. Pāreja starp ruļļiem un sagrieztām loksnēm tiek veikta, vienkārši lietojot automātisko slēdzi.
sc-t3100x_flexibility.jpg

Uzticamība

Epson saprot, ka uzņēmumiem jāturpina darboties, jābūt izveicīgiem un ātri jāreaģē uz vienmēr mainīgajām klientu vajadzībām. Ņemot to vērām, SC-T3100x ir aprīkots ar unikālu sprauslu pārbaudes tehnoloģiju (NVT) un izturīgu konstrukciju, kas aizsargā pret putekļiem, lai nepieļautu sprauslu aizsērēšanu un kļūdainas izdrukas.
sc-t3100x_reliability.jpg

Galvenās iezīmes

  • Atkārtoti uzpildāms tintes šķīdums: Draudzīgāks videi un jūsu makam
  • Vienkārši lietojams: Ļoti intuitīvs interfeiss, kas nekavējoties ļauj sākt darbu
  • Vienkārša papīra maiņa: Viegla pāriešana starp ruļļiem un loksnēm
  • Diskrēts dizains: Tīras līnijas — neliels izmērs
  • Drošības sajūta: Pret putekļiem noturīgais dizains un NVT palīdz novērst sabojātas izdrukas un samazina dīkstāvē pavadīto laiku
C11CJ15301A0

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: