Epson EcoTank L6550

Preces kods: C11CJ30402

Šis ātrais, jaudīgais, funkcijām bagātais EcoTank piedāvā zemas izmaksas uz 1 lapu ar minimālu iejaukšanos, tādējādi taupot laiku un naudu.

·  Ātra drukāšana un skenēšana

·  Zemas izmaksas par lapu

·  Daudzfunkcionāla ierīce ar ADF

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:
920,28 €

EcoTank L6550

Drukājiet, skenējiet, kopējiet un nosūtiet/saņemiet faksa ziņojumus, izmantojot šo ērti lietojamo EcoTank printeri, kas nodrošina īpaši zemas izmaksas uz 1 lapu. Darbus var paveikt ātri, pateicoties lielam drukas un skenēšanas ātrumam, diviem 250 lokšņu priekšējām paplātēm, 50 lokšņu aizmugures padevei un 50 lokšņu ADF. Drukājiet atbilstoši savām vēlmēm, izmantojot mobilo drukāšanu, Ethernet un 10,9 cm LCD skārienekrānu.

Paveiciet vairāk īsākā laika posmā

Izmantojiet priekšrocības, ko piedāvā šis ātrais un efektīvais printeris, kas pirmo lapu var piegādāt tikai 5,5 sekundēs1 un drukāt ar ātrumu 25 lpp./min2. Apvienojumā ar ātru abpusējo druku un ātrgaitas automātisko dokumentu padevi (ADF) jūs varēsit paveikt ikdienas uzdevumus zibenīgā ātrumā.

EcoTank A4 printeris ar daudzām funkcijām

Printeris L6550 ir izstrādāts uzņēmējdarbībai, piedāvājot drukāšanu, skenēšanu, kopēšanu un faksa ziņojumu saņemšanu/sūtīšanu. LCD skārienekrānā var ērti atlasīt funkcijas.

Ilgstošs ietaupījums

Ietaupiet katru reizi, kad drukāšanai izmantojat šo EcoTank, kurš nodrošina neticami zemas izmaksas uz 1 lapu. EcoTank printerim atšķirībā no citiem printerim ir lielas tintes tvertnes, kuras var piepildīt ar zemu izmaksu tintes pudelēm.

Vairs nekādu pārtraukumu

Samazinot uzpildes reižu skaitu, ar šo printeri EcoTank var izdrukāt vairākus tūkstošus lappušu, pirms jāpapildina tinte, savukārt divi 250 lokšņu priekšējie papīra paliktņi un apjomīgā 50 lokšņu aizmugures padeve nodrošina 550 lokšņu ietilpību.

Iespēja drukāt teju no jebkuras vietas

Izmantojot EcoTank, ir viegli drukāt no mobilajām ierīcēm, planšetdatoriem un klēpjdatoriem. Ar Wi-Fi un Wi-Fi Direct funkcijām varat nosūtīt drukāšanai dokumentus no viedierīcēm, izmantojot lietotni Epson iPrint3.

Ērti lietojams un uzticams

Lielās priekšējās tintes tvertnes var pavisam vienkārši uzpildīt ar atkārtoti aizveramām, intuitīvi izmantojamām tintes pudelēm, kas novērš pilēšanu. Drukas galva PrecisionCore nesakarst un ir izslavēta ātruma, kvalitātes, izturības un efektivitātes dēļ, un tā darbosies līdz pat printera darbmūža beigām.

Galvenās iezīmes

  • Īpaši liels drukas un skenēšanas ātrums: Līdz 25 lpp./min2
  • Īpaši zemas izmaksas par lapu: Ekonomiska tintes tvertņu sistēma
  • Viegli lietojama priekšējā tintes tvertne: Izbaudiet ērtu un tīru uzpildi ar modernajām tintes pudelēm
  • Mobilā drukāšana un savienojamība: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet un bezmaksas mobilās drukāšanas lietotnes3
  • Radīts uzņēmējdarbībai: 2 x A4 250 lokšņu priekšējā paplāte, 50 lokšņu aizmugures padeve, 50 lokšņu A4 ADF
C11CJ30402

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: