EPSON DS Transfer General Purpose
  • EPSON DS Transfer General Purpose

EPSON DS Transfer General Purpose

Preces kods: C13S400082

Daudzpusīgs, ērti lietojams, universāls novilkumu papīrs, kas papildina krāsvielu sublimācijas printeri SureColor SC-F500. Tas ir paredzēts tiem, kas vēlas paplašināt savu esošo produktu piedāvājumu, kā arī jauniem uzņēmumiem; DS Transfer General Purpose Paper uzlabo produktivitāti neatkarīgi no tā, vai ražojat apdrukātus tālruņu apvalkus, krūzītes, datorpeļu paliktņus, T kreklus vai spilvenus.

Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Izmērs
Daudzums:
23,47 €

Daudzpusīgums

DS Transfer General Purpose Paper ir izstrādāts dekoratīvu tintes novilkumu veidošanai uz cietiem materiāliem un tekstilmateriāliem, kuru sastāvā ir poliesters. Tas ir saderīgs ar Epson UltraChrome DS tintēm un ir izstrādāts izmantošanai ar digitālo krāsvielu sublimācijas printeri SureColor SC-F500.

Lielāks ražīgums

Tā kā šis papīrs izmanto ātri žūstošu pārklājumu, tas var ietaupīt laiku. Garie ruļļi nodrošina ekonomisku lietojumu tiem ražotājiem ar nelielu vai vidēju jaudu, kas mīkstiem un cietiem materiāliem izmanto krāsvielu sublimācijas novilkumu papīru. A3 un A4 izmēra ruļļu platums nodrošina ilgākus drukas darbus un ir alternatīva lapu padeves funkcijai.

Tintes ietaupīšana

Papīram DS Transfer General Purpose Paper ir augsts tintes novilkumu līmenis, kas palīdz nodrošināt konsekventu un ekonomisku ražošanu.

Drošības sajūta

Epson piedāvā vispusīgu drukāšanas risinājumu, kurā ietilpst: printeri, tintes, papīrs un programmatūra — tas viss izstrādāts tā, lai darbotos saskaņoti.

C13S400082
2 vienības:

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: