Epson SureColor SC-P900

Preces kods: C11CH37402

Profesionāls fotoprinteris

Augstas kvalitātes fotoprinteris (līdz A2+) profesionāliem fotogrāfiem un māksliniekiem, kuriem ir svarīgs dizains

Minimālisma dizains

Jauns ASF

Nav jāmaina melnās tintes MK/PK kasetnes

Printeris SureColor SC-P900 ir paredzēts radošiem cilvēkiem, kas pievērš uzmanību detaļām un spēj pienācīgi novērtēt estētiski pievilcīgu augstas veiktspējas aparatūru. Printeris SC-P900 spēj efektīvi apvienot formu ar funkciju. Izdrukas precizitāti un kvalitāti vēl vairāk pastiprina piesātinātie melnie toņi un paplašinātā zilās krāsas toņu gamma.

Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:
1 203,95 €

Attēla precizitāte un dziļums
Fotoprinteris SC-P900 nodrošina izcilu standarta drukas kvalitāti. Palielinātais melnās krāsas blīvums uzlabotai gradācijai, piesātinātie melnie toņi un samazinātā graudainība ir panākta ar UltraChrome Pro 10 tinti, jauno F10 drukas galviņu un melnās krāsas uzlabotā pārklājuma (Black Enhance Overcoat — BEO) tehnoloģiju, kas melnās krāsas zonās ļauj izcelt sīkākas detaļas un tekstūru. Izmantojot zilās krāsas toņu gammu, lietotājs var precīzāk atveidot ekrānā redzamo attēlu.

Estētiski pievilcīgs un gaumīgs dizains
Šis fotoprinteris ir tikpat pievilcīgs kā tā radītās izdrukas — tam ir patīkams dizains, kas nemazina drukas kvalitāti, izturību un funkcionalitāti. Tā tīrais, kompaktais un diskrētais dizains lieliski iederas pašās radošākajās darba telpās un mājas studijās. Iekārta ir pilnībā hermetizēta, lai to pasargātu no putekļiem un netīrumiem.

Viegli lietojams
Printera SC-P900 dizaina vienkāršību papildina tā lietošanas ērtums. Tam ir pielāgojams lietotāja interfeiss, iekšējais apgaismojums, papildu papīra ruļļu ierīce, mākslas darbiem paredzētā papīra padeve no ASF, vienkārša apdrukājamā materiāla profila iestatīšana un iespēja drukāt no viedierīcēm, un tam nav nepieciešams mainīt melnās tintes kasetnes, jo tiek izmantota jaunā F10 drukas galviņa 10 krāsām.

Papildu apkopes kaste
Printera komplektācijā iekļautā tinte tiek izmantota sākotnējās iestatīšanas laikā. Lai radītu visaugstākās kvalitātes izdrukas, printerim ir jābūt pilnībā piepildītam ar tinti, un tāds tas būs. Pēc iestatīšanas pabeigšanas kasetnēs atlikusī tinte un apkopes kastes kalpošanas laiks būs ierobežots. Tādēļ jūsu ērtībām esam nodrošinājuši papildu apkopes kasti. Pat ja tintes līmeņi ir zemi vai apkopes kastes kalpošanas laiks tuvojas beigām, varat turpināt drukāt, līdz printeris attēlo nomaiņas norādījumus. Tomēr iesakām lietotājiem sagatavot maiņas tintes kasetnes.

Galvenās iezīmes

  • Kvalitatīvs rezultāts
    Melnās krāsas uzlabotā pārklājuma tehnoloģija sīkākām detaļām un tekstūrai
  • Dizains
    Atsvaidzinoši gaumīgs produkta dizains
  • Īpaši intuitīvs
    4,3 collu LCD optiskais skārienekrāns
  • Vispusīgs
    Viegli tiek galā ar dažādiem apdrukājamā materiāla veidiem
  • Kompakts
    Mazākais un vieglākais printeris savā klasē
C11CH37402
2 vienības:

Datu lapa

Izmērs
A2+

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: