EPSON SureColor SC-T3405 bezvadu printeris

Preces kods: C11CJ55301A0

24 collu tehniskais printeris profesionāļiem, kuriem nepieciešams uzticams un ekonomisks printeris ar ļoti kvalitatīvu precīzu druku pašu uzņēmumā.

Ātrs un precīzs

Augstas ietilpības tintes kasetnes

Komplektā iekļauts statīvs

Lielformāta printeris SC-T3405 ir īpaši piemērots augstas kvalitātes CAD projektiem, arhitektūras vai inženiertehniskiem rasējumiem, parastiem biroja dokumentiem, izteiksmīgiem plakātiem, kurus var izmantot pasākumu organizētāji vai mazumtirgotāji izkārtnēm tirdzniecības vietās (point-of-purchase, POP). Izstrādāts tiem, kuriem ir nepieciešama profesionāla līmeņa tehniskais printeris ar zemām kopējām uzturēšanas izmaksām. Komplektā iekļauts statīvs.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:

Cena ar PVN:

2 259,25 €

Uzlabota produktivitāte

Augstas ietilpības tintes kasetnes (110 ml, 350 ml un 700 ml) un 4 krāsu pigmenta UltraChrome XD2 tintes, kas ir noturīgas pret izsmērēšanos un ūdeni. Turklāt SC-T3405 melnās krāsas tonis ir patiesi dziļš un rada skaidras un biezas līnijas — teicams risinājums tehniskajai grafikai.

Plašāks skatījums

SC-T3405 taupa izmaksas un laiku, iespējojot dokumentu palielināšanas darbplūsmu. Pievienojiet savu Epson daudzfunkciju tintes printeri savam LFP un izvēlieties vajadzīgo izmēru (līdz A1/24 collām).

Ērta papīra maiņa

Bez grūtībām pārejiet no LFP ruļļu padeves uz papīra lokšņu padevi, jo printeris var izmantot gan ruļļus, gan grieztās loksnes līdz A1 formātam.

Drošības sajūta

Pat lietojot neregulāri, var nodrošināt nemainīgu drukas kvalitāti. Unikālā sprauslu pārbaudes tehnoloģija (Nozzle Verification Technology, NVT) palīdz novērst drukas problēmas, pastāvīgi uzraugot, vai neveidojas aizsērējumi.

Daudzpusīga druka

110 ml/350 ml/700 ml tintes kasetnes

POP melnraksta režīms

Izdrukā A1 formāta plakātus nieka 24 sekunžu laikā

Neuzkrītošs dizains

Pārdomāti izstrādāts, lai iederētos gandrīz jebkurā vidē

Viegli lietojams — bezvadu drukāšana

No jūsu datora vai mobilās ierīces

Drošības sajūta

Unikālā sprauslu pārbaudes tehnoloģija (Nozzle Verification Technology — NVT) palīdz novērst izsmērēšanos

C11CJ55301A0

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: