SureColor SC-T3100M-MFP (Optional stand) 220V

Preces kods: C11CJ36301A0
Kompakts un ekonomisks lielformāta 24 collu printeris ar iebūvētu skeneri.
  • Iebūvēts skeneris ar padevi no augšas
  • 2,7 metru skenēšanas garums
  • Sprauslu pārbaudes tehnoloģija
SC-T3100M ir ērti lietojama ierīce ar trīs funkcijām (drukāšana, kopēšana un skenēšana), kas nodrošina ērtu darbu, vienkāršu apkopi, kā arī apdrukājamā materiāla un tintes ērtu nomaiņu. Vienkāršās, neuzkrītošās konstrukcijas un nelielo izmēru dēļ ierīci vairākumā gadījumu var pavisam vienkārši integrēt darba vidē, turklāt tā ir viegli pārvadājama.
Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:

Cena ar PVN:

2 057,48 €

Daudzfunkcionāla ierīce
Šis 24 collu lielformāta printeris ir izstrādāts precīzam darbam bez kļūdām. Pavisam ērti un vienkārši drukājiet un skenējiet detalizētus tehniskus un arhitektūras rasējumus, mazumtirdzniecības plakātus un vispārīgus biroja dokumentus. Ierīcei SC-T3100M ir iebūvēts 600 dpi CIS skeneris, kas precīzi atveido dokumentus (līdz 2,7 metriem) dažādos formātos un drošā veidā tos nosūta dažādiem adresātiem, kā arī mērogo sākotnējās kopijas.

Droša skenēšana
SC-T3100M atbalsta failu datu šifrēšanu: lietotāji var veikt skenēšanu failā, drošā pastā vai drošā serverī.

Rentabilitāte
Epson piedāvā divu izmēru tintes kasetnes, kas ir izstrādātas atbilstoši klientu vajadzībām: gan lietotājam, kurš ierīci izmanto reti un mazā apjomā, gan tādam, kura ražošanas prasības ir augstākas. SC-T3100M izmanto arī pigmenta tintes, kas nodrošina krāsu stabilitāti, noturību pret ūdens iedarbību un arhivēšanas kvalitāti.

Uzticamība
Iekļauta unikāla sprauslu pārbaudes tehnoloģija (Nozzle Verification Technology — NVT), kas palīdz novērst sabojātas izdrukas, un aizsardzība pret putekļiem. Katra izdruka, skenējums vai kopija ir uzticami precīza katru reizi — gan lietojot regulāri, gan pavisam reti.

Atbalsts
Ierīcei SC-T3100M ir nodrošināts Epson Cloud Solution PORT platformas atbalsts. Izmantojot šo iespēju, lietotāji var pārraudzīt aprīkojumu dažādās darba vietās vai vairākus printerus no vienas darba vietas, gan ražotnē, gan attālināti, un nodrošināt labāku vadību.

Galvenās iezīmes

  • Daudzfunkciju 24 collu tehniskais printeris
    Trīs funkcijas (drukāšana, kopēšana un skenēšana)
  • Neuzkrītoša, ergonomiska konstrukcija
    Neuzkrītošā konstrukcija ir piemērota videi lielākajā daļā gadījumu
  • Vadība un produktivitāte
    Epson Cloud Solution PORT
  • Savienojums
    Iebūvēts Wi-Fi, AirPrint, USB/LAN
  • Drošība
    Šifrēto datu failu skenēšana drošās atrašanās vietās
C11CJ36301A0
1 Vienība

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: