Epson EcoTank L7180

Preces kods: C11CG16402

A3 fotoattēli un dokumenti

Šis A3 trīsfunkciju EcoTank printeris ir īpaši ekonomisks risinājums fotoattēlu drukai, abpusējai dokumentu drukai un ne tikai.

Piegāde: Piegādes laiks 2-4 nedēļas
Daudzums:

Cena ar PVN:

779,18 €

EcoTank L7180

Šis daudzpusīgais A3 printeris bez kasetnēm spēj drukāt abpusējos dokumentus un daudz fotoattēlu ar ļoti zemām izmaksām. Ar komplektācijā iekļauto tinti jūs varat drukāt līdz pat 1500 fotoattēlu1. To ir īpaši viegli lietot, un tas ir aprīkots ar SD karšu slotu, fotoattēlu drukāšanu bez apmalēm un diviem papīra uztvērējiem. Tas ir arī viegli uzstādāms, uzticams un izstrādāts uzpildīšanai bez liekiem sarežģījumiem.

Īpaši ekonomiska drukāšana bez kasetnēm

Trīs pilni gadi1 — lūk, cik ilgi jūs varat lietot printeri L7180, neiegādājoties papildu tinti. Tas nozīme, ka varat ietaupīt līdz pat 90% no tintes izmaksām2. Komplektācijā ir iekļauta pietiekoši daudz tinte, lai izdrukātu līdz pat 1500 fotoattēlu3 (10×15 cm). Tā īpaši augstas ietilpības tintes tvertne atbrīvo no nepieciešamības izmantot kasetnes.

Daudzpusīgs A3 printeris

Drukājiet fotoattēlus un abpusējos dokumentus ar piecu krāsu tintes sistēmu, kas ietver melnu fotoattēlu tinti un melnu pigmenta tinti. Printeris ir aprīkots ar SD karšu slotu, bezapmaļu drukāšanu, diviem papīra uztvērējiem un LCD ekrānu.

Iepazīstiet nākamo EcoTank paaudzi

Pateicoties tam, ka tintes tvertne tagad ir novietota priekšpusē, EcoTank ir kompaktāks un daudz vieglāk lietojams. Tam ir moderna tintes uzpildes sistēma, kas ir veidota uzpildīšanai bez liekiem sarežģījumiem, pasargājot jūs no noplūdēm un tintes izlīšanas. Jaunajās pudelēs ir ieviests mehānisms, kas nodrošina, ka tiek iepildītas tikai pareizās krāsas.

Ērta drukāšana no mobilajām ierīcēm

Izmantojot Wi-Fi un Wi-Fi Direct funkcijas, varat nosūtīt failus no viedierīcēm, lai tos izdrukātu, izmantojot lietotni Epson iPrint4. Ir viegli atklāt jūsu Facebook fotoattēlu potenciālu, izmantojot lietotni Creative Print4, kas ļauj drukāt fotoattēlus, izveidot apsveikumu kartītes, krāsojamās grāmatas un daudz ko citu.

Drošības sajūta

EcoTank ir uzticams drukāšanas risinājums ar viena gada standarta garantiju, turklāt ir iespējami arī ilgāki papildu garantiju termiņi5.

Galvenās iezīmes

  • Drukājiet A3 fotoattēlus un dokumentus: Četras krāsvielas un melnā pigmenta tinte lieliskiem rezultātiem
  • Drukājiet daudz fotoattēlu bez raizēm: Drukājiet līdz pat 1500 fotoattēlu, izmantojot komplektācijā iekļauto tinti3
  • Nākamās paaudzes tintes uzpildes sistēma: Izbaudiet ērtu un tīru uzpildi ar modernajām tintes pudelēm
  • Wi-Fi un lietotnes: Drukājiet no mobilajām ierīcēm
  • Trīsfunkciju ierīce ar LCD ekrānu: Drukāšana, kopēšana, skenēšana un abpusējā drukāšana
C11CG16402

Datu lapa

Izmērs
A3

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: