SURECOLOR SC-F9300
  • SURECOLOR SC-F9300
  • SURECOLOR SC-F9300

Epson SureColor SC-F9300

Preces kods: C11CG44301A0
Šis modelis vairs nav pieejams un ir aizstāts ar
64 collu krāsvielu sublimācijas tekstilmateriālu printeris SureColor SC-F9300 ir paredzēts ātrai un apjomīgai apģērba, tekstilmateriālu un digitālo tekstilamateriālu izdruku, kā arī citu drukas preču ražošanai. Jaunais paraugmodelis izmanto novatorisku Epson drukāšanas tehnoloģiju, kas nodrošina vēl labāku kvalitāti un uzticamību.
Daudzums:

Uzlabota drukas kvalitāte

Modelis SC-F9300 izmanto pilnīgi jaunu krāsvielu sublimācijas tehnoloģiju Precision Dot, tostarp pustoņu moduli, uzmeklēšanas tabulas un mikrofaktūras, tādējādi nodrošinot uzreiz pamanāmus drukas kvalitātes uzlabojumus, savukārt vienkārša iestatīšana nodrošina kvalitatīvus rezultātus uzreiz pēc printera lietošanas uzsākšanas.

Ātrs un vispusīgs risinājums

Printeris SC-F9300 tagad nodrošina drukāšanas ātrumu līdz pat 108,6 m²/h un piedāvā vispusīgu Epson risinājumu — printeri, tintes, sublimācijas papīru un programmatūru. Šis risinājums maksimāli palielina darbspējas laiku, nodrošinot uzlabotas materiāla virzīšanas un citas ar uzticamību saistītas funkcijas un tādējādi līdz minimumam samazinot bieži sastopamas problēmas, piemēram, krokošanos un drukas galviņas piesitienus materiālam.

Izdruka jebkādā krāsā

Printeris SC-F9300 izmanto atvēlētas UltraChrome DS tintes, kas kopā ar plašu CMYK krāsu ievades profilu nodrošina maksimālo iespējamo krāsu gammu un sniedz iespēju precīzi atveidot arī vissarežģītākos un krāsainākos dizainus.

Droša valkāšana

Printerim SureColor SC-F9300 ir piešķirts Oeko-Tex sertifikāts Eco Passport¹, turklāt iekārta atbilst Japānas AZO pārbaudes prasībām mājsaimniecības produktiem — tas nozīmē, ka apģērbs un tekstilmateriāli, kas ražoti, izmantojot UltraChrome DS tintes, ir pilnībā droši, un tos var valkāt pieaugušie, bērni un mazuļi.

C11CG44301A0

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: