Epson SureLab D1000A Fotoprinteris

Preces kods: C11CJ33301AX

SureLab SL-D1000 sērijas kompaktie fotoprinteri elastīgai komerciālai ražošanai.

Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:
4 235,00 €

SureLab SL-D1000

Šī sērija ir izstrādāta foto veikaliem, profesionāliem fotogrāfiem un uzņēmumiem, kuriem nepieciešams drukāt augstas kvalitātes fotogrāfijas un piedāvāt klientiem plašu produktu klāstu, tostarp personalizētas foto grāmatas, kartītes un kalendārus. Uzņēmumi, kas varētu gūt labumu, ir šādi: foto mazumtirdzniecība, pasākumu un foto kastes, kancelejas preces, viesnīcas, kafejnīcas, bāri un restorāni.

 

Produktivitāte

SL-D1000 sērija nodrošina iespaidīgu drukāšanas ātrumu līdz pat 385 lapām stundā bez kompromisiem attiecībā uz kvalitāti. Kārtridži ir aizstāti ar Epson integrētās tintes iepakojuma sistēmas tintes maisiņiem, kas nodrošina par 25 % vairāk tintes nekā to priekšgājēji, tādējādi samazinot tintes nomaiņu, saīsinot dīkstāves laiku un samazinot atkritumu daudzumu. Produktivitāte ir uzlabota arī tad, ja to izmanto kopā ar papildaprīkojuma divpusējo padevi (iekļauta SL-D1000A komplektācijā).

 

Elastība

Tie ir viegli, ar mazu izmēriem un Wi-Fi/LAN savienojamību. Lietotājs var optimāli izmantot pieejamo telpu un izvietot SL-D1000 sērijas printerus gandrīz jebkurā vietā, kā arī integrēt esošajā infrastruktūrā. Pateicoties jaunajai sildīšanas sistēmai, ir samazināts trokšņa līmenis un enerģijas patēriņš, tādējādi saglabājot drukāšanu gan klientam, gan videi draudzīgu. Tie spēj arī drukāt uz dažādiem drukas nesējiem.

 

Kvalitāte

UltraChrome D6r-S tintes sistēma nodrošina izcilu attēlu kvalitāti. Plašā krāsu gamma nodrošina detalizētus attēlus un reālistiskus ādas toņus ar vienmērīgām toņu gradācijām un dziļiem, dabīgiem melniem toņiem, kā arī izcilu spīduma līmeni, kas raksturīgs krāsu printeriem.

 

Uzticamība

SL-D1000 sērija ir izstrādāta tā, lai lietotājam nodrošinātu ilgāku darbības laiku, jo produkta darbmūžs ir 400 000 izdruku (15x10 cm). Turklāt ar jauno sprauslu noteikšanas tehnoloģiju tās spēj identificēt pazudušas un nepareizi izlīdzinātas sprauslas.

 

Galvenās funkcijas

·         Divpusēja fotoattēlu drukāšana: Divpusējā padeves kasete (līdz 100 A4 lapām) automātiskai lapu drukāšanai

·         Iespaidīgs drukāšanas ātrums: Līdz 385 lapām stundā bez kompromisiem attiecībā uz kvalitāti.

·         Kompakts dizains: Maza izmēra, viegls un viegli transportējams

·         Uzlabota savienojamība: Wi-Fi, LAN un USB

·         Augstas kvalitātes izvade: UltraChrome D6r-S tintes sistēma un plaša krāsu gamma

 

C11CJ33301AX
2 vienības:

Specifiskas norādes

Jums varētu arī patikt

16 produktu tajā pat kategorijā: