Epson SureColor SC-F501
  • Epson SureColor SC-F501

SureColor SC-F501

Preces kods: C11CJ58301A0

SureColor SC-F501 ar fluorescējoši dzeltenu un rozā tinti ir paredzēts, lai palīdzētu uzņēmumiem paplašināt savu produktu piedāvājumu,

  •          Atkārtoti uzpildāms tintes šķīdums
  •          Galvasargs
  •          Neliels nospiedums

Piegāde: Noliktavā pēdējās preces
Daudzums:

Cena ar PVN:

2 413,95 €

SureColor SC-F501

Neatkarīgi no tā, vai apdrukājat tālruņu vāciņus, krūzītes, peles paklājus, T kreklus vai spilvenus, SC-F501 nodrošina ātru apstrādes laiku, uzticamu darbību un zemas kopējās uzturēšanas izmaksas nelieliem uzņēmumiem. Darbam ar printeri nav nepieciešamas īpašas zināšanas par uzstādīšanu, lietošanu un apkopi. Lai uzņēmumi ātrāk reaģētu uz klientu pieprasījumu, šis krāsu sublimācijas printeris ir izgatavots tā, lai to būtu viegli lietot, kā arī lai tas darbotos produktīvi un efektīvi.

Daudzveidīgas pielietojuma iespējas

Printeris SC-F501 ir paredzēts biznesa iespēju paplašināšanai, tas nodrošina dažādu suvenīru un reklāmas preču augstas kvalitātes apdruku.

Uzlabota produktivitāte

Epson atkārtoti uzpildāmās tintes risinājums (140 ml tintes pudeles) padara uzpildi tik vienkāršu, ka tai nav vajadzīgs speciālists; uzpildi var veikt drukāšanas laikā. Tas nodrošina iespēju uzņēmumiem strādāt ilgāk un samazināt dīkstāvi.

Vienkārši lietojams

Epson tehnoloģijas ir vienkārši un intuitīvi lietojamas. Printerim ir 4,3 collu skārienekrāns, Wi-Fi savienojumi un automātiska apdrukājamā materiāla maiņas funkcija, kas ļauj lietot printeri un veikt tā apkopi, neiesaistot speciālistus ar īpašām prasmēm.

Pilnvērtīgs un vispusīgs Epson drukas risinājums

Epson piedāvā kopā izmantojamus printeru produktus. Mūsu visaptverošajā risinājumā ietilpst: Epson tintes, papīrs, programmatūra un, protams, SC-F501 printeris.

Galvenās iezīmes

  • Risinājums, kas paredz atkārtotu tintes uzpildi: Iespējams izmantot 140 ml tintes pudeles, pat drukāšanas laikā
  • Dizains, kas pasargā no putekļiem: Novērš drukas kvalitātes problēmas, ko rada sprauslu aizsprostošanās, nav nepieciešami laikietilpīgie tīrīšanas cikli
  • Automātiska pārslēgšanās uz cita apdrukājamā materiāla izmantošanu: Vienkārša pārslēgšanās no grieztajām loksnēm uz papīra ruļļiem un otrādi
  • Wi-Fi savienojumi: Vienkārša lietošana, šis ir pirmais Epson krāsu sublimācijas printeru sērijas printeris
  • Grāmatvedības rīks: Vienkārši lietojama programmatūra drukāšanas izdevumu aprēķināšanai
C11CJ58301A0
1 Vienība

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: