Kā izvēlēties uzlīmju printeri

Kā izvēlēties uzlīmju printeri

Uzlīmju pasūtīšana kādā no tipogrāfijām saistās ar laikietilpīgu un dārgu procesu, jārēķinās ar ražošanas termiņiem, minimālajiem pasūtījumu apjomiem, kā arī izmaksās jāierēķina piegādes izmaksas, . Epson piedāvā dažādus uzlīmju printerus, lai uzņēmējdarbība kļūtu vienkāršāka, varētu piedāvāt plašāku produktu klāstu klientiem - piemēram produktus ar personalizētām etiķetēm, piemēram klienta uzņēmuma logo.

Uzlīmju printeru veidi

Epson uzlīmju printerus ir iedalījis vairākās kategorijās:

  1. Portatīvie uzlīmju printeri - LabelWorks
  2. Krāsainie tintes uzlīmju printeri - jeb ColorWorks

Portatīvie uzlīmju printeri - Epson LabelWorks

Portatīvajiem uzlīmju printeriem primārais uzdevums ir uzlabot darbu produktivitāti. To var izdarīt vairākos veidos, piemēram, inventāra un plauktu marķēšana vai īsu instrukciju izvietošanā.

Portatīvo uzlīmju printeru apdrukas materiāli

Ar LabelWorks uzlīmju printeriem var apdrukāt ne tikai uzlīmes, bet arī dažādus citus materiālus. Šie materiāli ir katrs savā kasetē, un tos var nomainīt pāris sekunžu laikā.

  1. Magnētiskā lenta
  2. Pašlaminējošas vadu uzlīmes
  3. Karstumrūkošās vadu caurules
  4. Standarta uzlīmes
  5. Stipras noturības industriālās uzlīmes
  6. Caurspīdīgas uzlīmes
  7. Karstumizturīgas uzlīmes
  8. Termopārneses uzlīmes apģērbu marķēšanai
  9. Satīna dāvanu lentas

Portatīvo uzlīmju printeru pielietojums

Ražošanā uzlīmju printeris noderēs ne tikai gatavās produkcijas marķēšanai, bet arī inventāra uzskaitei, īslaicīgai un ilgstošai noliktavas sistēmu plauktu marķēšanai, ražošanas plānošanai, drošības noteikumu un norāžu izgatavošanai. Uzlīmju printeris var uzlabot produktivitāti gandrīz katrā no ražošanas vai noliktavas procesiem.

Elektrotīklu un vājstrāvu tīklu izveidei uzlīmes ar ko marķēt sadales skapjus, bet arī vadu marķēšana ar karstumrūkošajām caurulēm vai pašlaminējošajām uzlīmēm, galvenais ieguvums atšķirībā no parastās līmlentes kur ar pildspalvu kaut kas tiek uzrakstīts, Epson risinājums būs ne tikai būs noturīgāks un vieglāk salasāms bet arī ērtāk lietojams.

Grāmatvedībā uzlīmju printeris noder inventūras uzskaitei, automātiski ģenerējot svītru kodus, ar šādu uzlīmju palīdzību jānoskenē uzlīme, un informācija par priekšmetu tiek ievadīta sistēmā, vairs nav vajadzība manuāli vadīt datus veicot inventarizāciju.

Dāvanu un ziedu iesaiņošanā ir iespēja ērti nodrukāt satīna iepakojamo lentu ar vēlējumu, saņēmēja vai tieši sūtītāja vārdu.

Mārketingā un projektu vadībā ikdienā tiek izmantotas tāfeles gan plānošanai, gan ideju ģenerēšanai. Tā vietā lai kārtējo reizi no tāfeles nodzēstu un pārrakstītu citur nemainīgu tekstu, daudz ērtāk to ir darīt ar pārbīdāmu magnētu.

Epson LabelWorks priekšrocības

Salīdzinot ar konkurentu piedāvātajiem portatīvajiem uzlīmju printeriem Epson LabelWorks ilgtermiņā izmaksās mazāk. Epson uzlīmju kasetēs ietilpst vairāk materiāla kā arī uzlīmēm ir daudz mazāka neapdrukājamā zona uzlīmju sākumā un beigās. 

Epson LabelWorks uzlīmju printeri ir viegli vadāmi no telefona un datora (lielākā daļa no modeļiem atbalsta savienojamību ar telefonu un datoru), līdzi nākošā programma ir intuitīva un ērta lietošanai.

Krāsainie tintes uzlīmju printeri - Epson ColorWorks

Jebkuram ražotājam kurš marķē savus produktus ar uzlīmēm, neatkarīgi no uzņēmuma lieluma ir nepieciešams krāsainais uzlīmju printeris. Teorijā uzlīmes var pasūtīt pie gandrīz jebkura drukātāja, tomēr to darot ikdienā jāsaskaras ar dažādām problēmām, piemēram, minimālo pasūtījuma summu, mazo tirāžu (ne)pieejamība ruļļos, laiks kas nepieciešams no pasūtījuma līdz uzlīmju saņemšanai, kā arī loģistikas izmaksas Gatavās uzlīmes kaut kur arī ir jāglabā un nereti tās paliek pāri un ir nepieciešams utilizēt. Šo sarakstu varētu turpināt bet ērtāk ir izdrukāt uz vietas ražotnē tieši to, kas ir nepieciešams vajadzīgajā daudzumā.

Krāsaino uzlīmju printeru apdrukas materiāli

  1. Matēta līmplēve
  2. Glancēta līmplēve
  3. Matēts līmpapīrs
  4. Glancēts līmpapīrs
  5. Aproces
  6. ID badges

Uzlīmju sagataves  ir iespējams pasūtīt vajadzīgajās formās vai izmēros, kā arī, nepieciešamības gadījumā uzstādīt griešanas līniju, kas izgriezīs pēc nepieciešamajām kontūrām.

Krāsaino tintes uzlīmju printeru pielietojums

Mājražotāji - katram produktam iespējama sava etiķete ar derīguma termiņu, partijas numuru vai citu mainīgo informāciju. 

Produktu ražošanas un fasēšanas uzņēmumi - Speciālā izlaidumu produktu un 

Alus un vīna darītavas - iespēja reaģēt uz pieprasījuma un saražotās produkcijas izmainām, ērti izgatavot speciālos produktus, kā arī iespēja veidot klientu etiķetes vajadzīgajā daudzumā. Etiķetes tiek drukātas ruļļos un ir izmantojamas uz pudeļu aplīmēšanas iekārtām.

Pasākumu organizatoriem -  Personalizētās ieejas aproces un ID kartes var nodrukāt pie reģistrācijas. 

Mūsu konsultanti uzklausīs jūsu vajadzības un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu visām situācijām.