EPSON SureColor SC-F9400
  • EPSON SureColor SC-F9400

EPSON SureColor SC-F9400

Preces kods:

Epson krāsvielu sublimācijas tehnoloģija dod iespēju ātri un kvalitatīvi ražot krāsainus tekstilmateriālus.

64 collu krāsu sublimācijas printeris
UltraChrome DS tintes
Liels drukas ātrums

64 collu krāsvielu sublimācijas tekstilmateriālu printeris SC-F9400 galvenokārt paredzēts ātrai un apjomīgai drukai uz apģērba, tekstilmateriāliem un mīkstām izkārtnēm, kā arī citām apdrukātām precēm.

Piegāde: Pieejams 2-4 nedēļu laikā
Daudzums:
25 591,50 €
AR PVN

Arvien strādājiet produktīvi SC-F9400 nodrošina 108,6 m2/h maksimālo ātrumu, ar nelielu apstrādes laiku. Atjauninātie iestatījumi ļauj strādāt ar mazāku spriegojumu, precīzu reģistru, kas uzlabo materiāla apriti un samazina kopējās uzturēšanas izmaksas (Total cost of ownership, TCO), lietojot vieglāku sublimācijas papīru.

Visaptverošs risinājums

Epson izgatavo printeri, drukas galviņu, tintes, sublimācijas papīru, izstrādā programmatūru, kā arī nodrošina garantiju un apkopi. Šis daudzpusīgais risinājums garantē lietotājiem nemainīgu kvalitāti un drošības sajūtu.

Plaša krāsu gamma

SC-F9400 izmanto īpaši tam paredzētās Epson UltraChrome DS tintes, kas ļauj precīzi atveidot arī vissarežģītākos un krāsainākos noformējumus.

Gatavs valkāšanai

Printerim SureColor SC-F9400 ir piešķirts Oeko-Tex sertifikāts Eco Passport — tas nozīmē, ka apģērbs un tekstilmateriāli, kas ražoti, izmantojot UltraChrome DS tintes, ir pilnībā droši un tos var valkāt pieaugušie, bērni un mazuļi.

Specifiskas norādes

1 produkts tajā pat kategorijā: