10 Lietas kas padara Epson SureColor SC-T3100 par labāko risinājumu arhitekta profesijā

10 Lietas kas padara Epson SureColor SC-T3100 par labāko risinājumu arhitekta profesijā

Vai Jums ir svarīgas detaļas? Vai meklējat uzticamu sabiedroto savās profesionālajās gaitās, taču nevēlaties iziet ārpus nospraustā budžeta rāmjiem? Epson SureColor SC-T3100 printeris ir izslāvēts ar savu neatkārtojamo performanci, kad runa iet par ātrumu, rezultātu precizitāti un lielā izdrukas formāta sniegtajām iespējām. Kopā ar LabaDruka.lv printēšanas ekspertiem, noskaidrosim, kas tieši padara SC-T3100 par visoptimālāko tehnisko risinājumu arhitekta profesijā. 

#1 Lielformāta Rezultāts, kas precīzi atspoguļo vissmalkākās detaļas

Par spīti SC-T3100 ergonomiskajam dizainam un salīdzinoši nelielajam izmēram, šis, makam draudzīgais printeris, spēj reproducēt augstas izšķirstpējas attēlu uz līdz pat 24 collas platām papīra loksnēm. Izmēra sniegtās iespējas padara SC-T3100 printeri par ideālo sabiedroto arhitekta profesijā, kurā īpaša nozīme ir efektīvai un precīzai datorizēto rasējumu pārnesei uz fizisko formātu. Pateicoties krāsu un detaļu bagātībai, kā arī nepārspējamam attēla asumam, jūsu klienti spēs skaidri nolasīt jūsu projekta vīziju, bez grūtībām izsekojot dažnedažādām tehniskajām niansēm.

#2 Demokrātiska cena, bez kvalitātes kompromisiem

SC-T3100 printeris spilgts ir apliecinājums tam, ka izcila veikstpēja ne vienmēr izmaksā veselu bagātību. Ar tā pievilcīgo cenu, šis printeris būs saistošs gan topošajiem profesionāļiem, gan pieredzējušiem industrijas spēlētājiem, kuriem ir svarīga izmaksu kontrole ilgtermiņā. SC-T3100 piedāvā ne tikai fantastisku ierīces cenu, bet arī saprātīgas uzturēšanas izmaksas.Tajā pašā laikā printera tehniskie parametri un praksē vairākkārt pierādītā efektivitāte ir burtiski vienā līmenī ar vairumu “augsto plauktiņu” alternatīvu. 

#3 UltraChrome X2 pigmenta tinte - jūsu garantija pret negadījumiem

Nozares profesionāļiem ir svarīga nodrošināties pret negaidītiem starpgadījumiem, kurus nereti mēdz sagādāt ierindas printeri, un tajos izmantotā krāsu tinte. SC-T3100 atrisina šo problēmu, piedāvajot inovatīvu pigmenta tintes izmantojumu. Atšķirībā no ierindas krāsu tintēm, UltraChrome XD2 pigmenta tintes nesmērējas un netek. 

Tā vietā, jūs iegūstat praktiski momentāni sausu, ūdens izturīgu druku, kas ir noturīga pret izsmērēšanos. Vēl jo vairāk - rezultātu kvalitāte paliks nemainīga arī turpmākos gadus, jo pateicoties UltraChrome XD2 pigmenta tintēm, izdrukas ir pasargātas arī no izbalēšanas.

#4 UltraChrome X2 pigmenta tinte - izcils risinājums Tehniskajām Grafikām

Blakus tintes aizsargājošajām īpašībām, ir jāatzīmē tās spēja nodrošināt kristālskaidru rasējuma izdruku. Ar SC-T3100 printētie materiāli ir viegli atpazīstami pateicoties izteikti dziļajiem tumšajiem toņiem, kā arī skaidrajām, biezajām līnijām, kuras jo īpaši novērtēs profesionāļi, kuru ikdiena sastāv no biežas tehnisko grafiku veidošanas. Jūs varat būt drošs, ka SC-T3100 veiktās izdrukas atstās vislabāko iespaidu uz jūsu sadarbības partneriem.

#5 Ergonomisks Risinājums - Piemērots jebkāda izmēra darba telpām

SC-T3100 neapšaubāmais trumpis ir tā ergonomiskais dizains. Neatkarīgi no tā, vai tikai tikai uzsākat savas aktīvās arhitekta gaitas, darbojoties no izmēros limitēta biroja vienai personai, vai nodarbinat savu arhitektu komandu plašās open office tipa telpās, SC-T3100 lieliski iederēsies jebkurā vidē. Ar tā 970 x 696 x 913 mm izmēru dimensijām, SC-T3100 ir mazākais printeris Epson tehnisko printeru klasē. 

Tajā pašā laikā, ierīce, kas izmēros tikai nedaudz pārsniedz vidējo profesionālo biroja printeri, SC-T3100 nodrošina “smagsvaram” atbilstošu veiktspēju. Pieejams komplektācijā ar statīvu, printeris lieliski iederēsies arī uz parasta darba galda virsmas gadījumā, ja vēlēsieties ieekonomēt telpu un paturēt izdrukas rokas stiepiena attālumā.

#6 Atturīgs dizains, kas organiski iederēsies jebkurā vidē

Arhitekta profesijā radošais aspekts vienmēr ir gājis roku rokā ar tehnisko precizitāti un matemātisko domāšanu. Lai radītu labdabīgu augsni šādai savienībai, nereti ir nepieciešams piedomāt pat par vissīkākajām ikdienas detaļām - sākot ar darba instrumentiem, līdz pat pareizam galda novietojumam telpā. Vizuāli harmoniska un estētiski baudāma darba vide viennozīmīgi ir svarīga arhitekta profesijas sastāvdaļa.

SC-T3100 kompakto uzbūvi papildina mūsdienīgs, neuzbāzīgs dizaina risinājums, kas lieliski iederēsies visdažādākajos birojos. Neatkarīgi no tā, vai esat vintāžas stila cienītājs, vai dodat priekšroku sterilam, ultra-modernam interjera dizainam, SC-T3100 organiski papildinās jūsu darba vidi “nelecot” ārā uz pārējo elementu fona. 

#7 NVT - unikāla tehnoloģija, kas aiztaupa problēmas un nepieļauj kļūdas

Profesijas dinamiskais temps un augstās prasības nereti rada pateicīgu augsni strespilnām situācijām. Lietojot SC-T3100, jūs varat aizmirst par liekām raizēm - šis printeris ir investīcija ne tikai darba kvalitātē, bet arī jūsu sirdsmierā. Tas viss - pateicoties unikālajai sprauslu pārbaudes tehnoloģijai (Nozzle Verification Technology - NVT). 

Esiet gatavs pastāvīgi izcilai izdrukas kvalitātei, jo SC-T3100 par to parūpēsies jūsu vietā - NVT ļauj printerim patstāvīgi pārbaudīt un pielāgot sprauslu stāvokli, samazinot defektīva rezultāta iespēju līdz nullei. Izdrukas kvalitāte nekad nav bijusi tik konsekventa un prasījusi tik maz pūles no lietotāja puses.

#8 SC-T3100 - Baudāms lietošanas process

SureColor SC-T3100 ir kas vairāk par profesijai nepieciešamo instrumentu. Šis printeris tik tiešām darbojas vairāk kā jūsu sabiedrotais. Blakus jau minētajām kvalitātēm, SC-T3100 piedāvā neraksturīgi vienkāršu lietošanas procesu. Printera funkcijas ir kontrolējamas arī no attāluma, kas ļauj jums izvēlēties sev tīkamos iestatījumus neatejot no rasēšanas galda. Virkne intuitīvu aplikāciju, padara SC-T3100 lietošanu par optimālāko risinājumu profesionāļiem, kuru ikdienu veido nemitīgs multi-taskings. 

Blakus jau standartizētajai Wi-Fi direct printing funkcionalitātei, SC-T3100 atļauj drukāt materiālus, izmantojot AirPrint tehnoloģiju, ko noteikti novērtēsiet situācijās, kad ir nepieciešams steidzīgi sagatavot rasējuma uzmetuma priekšstatījumu. Iespēja veikt izdruku, savienojot SC-T3100 ar jūsu viedtālruni vai planšeti, šadās situācijās ir nenovērtējama.

#9 Printeris, kas paveic darbu jūsu vietā

SC-T3100 printeru lietošana nepieprasa arī padziļinātas priekšzināšanas, līdz ar to tā būs vienlīdz ērta gan jaunpienācējiem, gan profesionāļiem, kas pieraduši strādāt ar citu zīmolu tehniku. Atkarībā no jums nepieciešamā izdrukas mēroga, SC-T3100 spēj patstāvīgi pārslēgties starp lappušu izmēriem, ātri manevrējot starp masīvām A1 formāta loksnēm un A4 izmēra dokumentiem. 

Tikmēr plašais, viegli pārskatāmais skārienjūtīgais displejs, atļauj veikt izmaiņas burtiski sekundes pirms projekta izdrukas. Papildus šīm ērtībām, ir iespējams veikt izdruku arī bez datora starpniecības, pievienojot printerim USB atmiņu ar jums nepieciešamajiem failiem, un veicot failu izdruku pa taisno no tās. 



#10 Ideāls variants tehniskajām grafikām un rasējumiem

Arhitekta ikdienā dizaina risinājumi un tehnikas ilgtspēja prioritāšu sarakstā noteikti atradīsies augstu. Tajā pašā laikā, ja printeris nebūs spējīgs nodrošināt vizuāli baudāmu un skaidri saprotamu izdruku, tā vērtība būs tuvu nullei. SC-T3100 noteikti nepieder pie šādas klases ierīcēm. 

Precīzās projektu grafiku fiziskās versijas uz augstas kvalitātes papīra nodrošinās printera 800 sprauslas uz katru krāsu, kamēr vairākas iespējamās tintes piliena izmēra variācijas nodrošinās vizuāi uzskatāmus rezultātus, attainojot projekta detaļas ar jums nepieciešamo smalkumu, vai, tieši pretēji - uzsverot tās ar līniju biezumu. Visbeidzot, SC-T3100 piedāvā ārkārtīgi efektīvu priekšstatījuma funkciju, kas jums ļaus savlaicīgi fiksēt jebkādas iespējamās nepilnības, kā arī novērtēt izdrukas kopainu. 



SC-T3100 ir viens no optimālākajiem lielformāta printeriem šodienas tirgū - piemērots gan ilggadējiem aroda profesionāļiem, gan arhitekta profesijas jaunpienācējiem. Spilgts piemērs veiktspējas, novitātes un augstvērtīga dizaina apvienojumam vienā ierīcē, SureColor SC-T3100 ar tā pieejamo cenu, piemīt visas “must-have” produkta īpašības. Ja jūsu ikdiena sastāv no biežas tehnisko rasējumu veidošanas un automatizētās projektēšanas, SC-T3100 būs vienas pieturas risinājums, kas spēs iztapt visām jūsu profesionālajām vajadzībām.

All comments

Leave a Reply