Epson ECOTANK L15160
  • Epson ECOTANK L15160

Epson ECOTANK L15160

Preces kods: C11CH71402

Augstas veiktspējas druka

A3+ izdrukas, skenēšana, kopēšana un faksa saņemšanas/sūtīšanas iespējas ar šo ātro EcoTank, kuram ir daudz funkciju. Tas nodrošina zemas izmaksas par lappusi, 550 lokšņu ietilpības paliktni un 50 lokšņu automātisko dokumentu padevi.

Piegāde: Pieejams
Daudzums:
1 228,85 €

EcoTank L15160

Ar šo dažādām funkcijām bagāto EcoTank printeri varat pavisam vienkārši paveikt A3+ uzdevumus, un tam vienlaikus ir zemas izmaksas par lappusi. A3+ darbus var paveikt ātri, pateicoties zibenīgam drukas un skenēšanas ātrumam, divām 250 lokšņu priekšējām paplātēm, 50 lokšņu aizmugures padevei un 50 lokšņu A3 automātiskajai dokumentu padevei. Drukājiet atbilstoši savām vēlmēm, izmantojot mobilo drukāšanu, Ethernet un 10,9 cm LCD skārienekrānu ar fiziskiem taustiņiem.

Paveiciet vairāk īsākā laika posmā

Aršo ātro un efektīvo printeri tiek apstrādātas 25 lappuses minūtē1 gan melnbaltā, gan krāsu drukā, un pirmās lappuses piegādei nepieciešamas tikai 5,5 sekundes.2. Apvienojumā ar ātru abpusējo druku un ātrgaitas automātisko dokumentu padevi jūs varēsit paveikt ikdienas uzdevumus zibenīgā ātrumā.

A3 EcoTank ar daudzām funkcijām

Printeris L15160 ir paredzēts A3 formāta uzdevumiem ar A3+ druku, skenēšanu, kopēšanu un faksu saņemšanu/sūtīšanu. Plašajā funkciju klāstā ir viegli orientēties, izmantojot 10,9 cm LCD skārienekrānu un fiziskos taustiņus.

Ilgstošs ietaupījums

Ietaupiet katru reizi, kad drukāšanai izmantojat šo EcoTank, kas nodrošina neticami zemas izmaksas par vienu lappusi. Printerim EcoTank atšķirībā no citiem printerim ir lielas tintes tvertnes, kuras var piepildīt ar zemas izmaksas tintes pudelēm.

Vairs nekādu pārtraukumu

Samazinot uzpildes reižu skaitu, ar šo printeri EcoTank var izdrukāt vairākus tūkstošus lappušu, pirms jāpapildina tinte, un abu A3 papīra paliktņu ietilpība ir 500 loksnes. Atbrīvojieties no manuālas lappušu ielādes, izmantojot bagātīgo 50 lokšņu aizmugures padevi un A3 automātisko dokumentu padevi.

Iespēja drukāt no jebkuras ierīces

Izmantojot EcoTank, ir viegli drukāt no mobilajām ierīcēm, planšetdatoriem un klēpjdatoriem. Izmantojot Wi-Fi un Wi-Fi Direct funkcijas, varat nosūtīt dokumentus no viedierīcēm, lai tos izdrukātu, izmantojot lietotni Epson iPrint3.

Ērti lietojams un uzticams

Lielās priekšējās tintes tvertnes var pavisam vienkārši uzpildīt ar atkārtoti aizveramām, intuitīvi izmantojamām tintes pudelēm, kas novērs nopilēšanu. Drukas galva PrecisionCore nesakarst un ir izslavēta ātruma, kvalitātes, izturības un efektivitātes dēļ, un tā darbosies līdz pat printera darbmūža beigām.

Galvenās iezīmes

  • Īpaši ātrs drukāšanas un skenēšanas ātrums: 25 lpp./min1 melnbaltā un krāsu drukā
  • Īpaši zemas vienas lappuses izmaksas: Ekonomiska tintes tvertņu sistēma
  • Viegli lietojama priekšējā tintes tvertne: Izbaudiet ērtu un tīru uzpildi ar modernajām tintes pudelēm
  • Mobilā drukāšana un savienojumi: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet un bezmaksas mobilās drukāšanas lietotnes3
  • Radīts biznesam: A3+ daudzfunkciju iespējas, divi A3 250 lokšņu priekšējie paliktņi, 50 lokšņu A3 automātiskā dokumentu padeve
C11CH71402
4 vienības:

Datu lapa

Izmērs
A3+

Specifiskas norādes

16 produktu tajā pat kategorijā: