DTG kreklu apdruka ar Epson SureColor SC-F2100

Šajā video parādīsim, kas ir DTG (direct to garment) jeb druka tieši uz apģērba. DTG ir izplatīts drukas veids t-kreklu un dažādu apģērbu apdrukai. Galvenā priekšrocība šim drukas veidam ir baltās krāsas slānis, kas tiek drukāts uz apģērba pirms pārējo krāsu uzklāšanas.

Tas dod iespēju drukāt košas izdrukas ne tikai uz baltiem, bet arī tumšiem vai krāsainiem apģērbiem. 

Drukas pasaulē ir daudz dažādu terminu, kuros viegli var sapīties un orientējas tikai nozares speciālisti. Tieši tāpēc mēs veidojam izglītojoša satura video priekš jums, lai jūs spētu uztvert, saprast un sekot līdzi nozares jaunumiem un iespējām. Ja tu jau drukā vai tikai vēl domā par drukas biznesu, bet nezini no kura gala sākt un nezinu kādas iekārtas tev ir nepieciešamas, tad mēs esam, lai tev palīdzētu. Mēs izstrādāsim jums ērtāko, izdevīgāko un sapratīgāko risinājumu, lai jūs varētu ražot sev vēlamos produktus.

Katru jaunizlaisto iekārtu mēs vienmēr testējam paši pirms piedāvājam tās klientiem, kā arī drukas materiālus piemeklējam atbilstošus klientu vēlmēm un vajadzībām, iepriekš tos testējot, uz tādām iekārtām ar kādām strādā klients. Tā mēs izejam cauri visam ražošanas ciklam un spējām paredzēt problēmas ar kurām klientam var nākties saskarties ražošanas procesā. Atrisinot nākotnes problēmu pirms ar to saskarās klients mēs nodrošinām klientam stabilu ražošanas procesu ar minimālām dīkstāvēm.

Ja vēlies uzzināt sīkāk par iekārtām, programmatūru, krāsu profiliem, tehniskās ražošanas niansēm vai jebko citu raksti mums uz info@drukalabak.lv, vai zvani +371 20372025 un piesaki klātienes vizīti.