Printējiet plakātus no mājām ar Epson SureColor SC-T3100

Printējiet plakātus no mājām ar Epson SureColor SC-T3100

Neparedzēti apstākļi dažkārt liek mums ņemt savu darbu uz mājām. Taču ko iesākt gadījumos, kad jūsu profesija paredz liela izmēra tehnikas izmantošanu, vai ir saistīta ar lielformāta drukas kā, piemēram, plakātu dizainu sagatavošanu? Epson SureColor SC-T3100 printeri ir ideāli piemēroti šādām nestandarta situācijām, kā arī cilvēkiem, kuri savu privāto biznesu pārvalda no mājas biroja. Bet kas tieši šo printeri padara par labāko kandidātu darbam no mājām? Lai atbildētu uz šo jautājumu, LabaDruka.lv printēšanas eksperti sniedz ieskatu SC-T3100 tehniskajās specifikācijās.



Industriālā printera cienīga veiktspēja jūsu mājvietā

Industriālo printeru izcilā veikstpēja un rezultātu kvalitāte visbiežāk tiek nodrošināta, upurējot ergonomiju. Ierīču izmērs tādējādi izslēdz jebkādu mobilitāti un faktiski piesaista lietotāju noteiktai, nemainīgai lokācijai. Ja jūsu nodoms ir nodarboties ar lieltirāžas plakātu druku no mājas biroja, jūs neatradīsiet labāku alternatīvu par Epson SureColor SC-T3100.

Printeris, kas apvieno augstvērtīgu performanci un ergonomisku dizainu, SC-T3100 ļaus jums drukāt augstas kvalitātes lielformāta plakātus nepametot savu mājokļa telpas. Kaut arī vizuāli SC-T3100 sērijas printeri ir tik tikko nošķirami un ierindas biroja ierīcēm, inovatīvās tehnoloģijas, kas lietotas to ražošanā, padara šīs klases printerus par labāko risinājumu, ja meklējat industriālā printera kapacitāti, ar kompaktas un parocīgas ierīces komplekciju.

T3100 svars ir tikai 38 kg, savukārt tā izmēru dimensijas - 970 x 696 x 913 mm. Printeris ir lieliski piemērots ierobežotas platības telpām. Tikmēr komplektā ietvertais statīvs var tikt izmantots atkarībā no jūsu velmēm - SC-T3100 turpinās uzturēt teicamu performanci, darbojoties arī no jūsu darba galda virsmas. 

Jāpiebilst, ka šo printeri noteikti novērtēs arī tie, kam īpaši svarīgs ir darba telpu estētiskais noformējums. Epson SureColor SC-T3100 var lepoties ar pārdomātu, “tīru” dizainu, kas iederēsies visdažādākā stila biroja interjeros. 

Printeris, kas radīts dažāda rakstura komerciālo materiālu printēšanai



Viena no neapšaubāmajām SC-T3100 stiprajām pusēm ir printera daudzveidzīgais pielietojums. Būdams vismazākais printeris Epson tehnisko printeru klasē, SC-T3100, ar tā piedāvāto formātu variāciju, faktiski izslēdz nepieciešamību pēc papildus ierīcēm. Izmantojot SC-T3100, jūs varēsiet veikt mazformāta izdrukas uz B5 papīra loksnēm, kā arī pārnest lielformāta plakātu dizainus uz iespaidīgām, A1 formāta loksnēm. 

Vēl jo vairāk - printeris neprasīs veikt nekādu iestatījumu maiņu ikreiz, kad būs nepieciešams izvēlēties starp šiem formātiem. SC-T3100 nemanāmi pārslēgsies no tādiem standarta formātiem kā A3/A4 uz ruļļpapīru, kas paredzēts lielizmēra drukām kā, piemēram, reklāmas materiāliem, afišām un plakātiem. 

Iespaidīgs izmērs un vēl iespaidīgāka drukas kvalitāte

Ierīces salīdzinoši mazais izmērs iespaidīgais funkciju daudzums varētu radīt bažas par kompromisiem kvalitātes laukā, taču arī šeit SC-T3100 turpina pārsteigt. Izdrukas, kas veiktas ar šo printeri atbilst augstākajiem tehnisko printeru kvalitātes standartiem. Jūsu plakāta dizains nebūs zaudējis ne grama no priekšstatījumā redzamā detalizācijas līmeņa un izšķirtspējas. 

Tā ir krāsu bagatība un līniju asums, kuru nodrošina printera 800 sprauslas uz vienu krāsu, kā arī UltraChrome XD2 Pigmenta tintes. Īpašu vērību jāpievērš tieši pēdējam, jo atšķirībā no krāsu tintēm, pigmenta tintes tehnoloģija ļauj radīt izdrukas, kas neizsmērējas, un ir pilnīgi sausas burtiski sekundes pēc printēšanas procesa beigām. 

Kas īpaši svarīgi plakātu sakarā - UltraChrome XD2 pigmenta tintes padara jūsu izdrukas noturīgas pret mitrumu un izbalēšanu ilgtermiņā. Jūsu plakāts ne vien izskatīsies izcili, bet saglabās tā oriģinālo kondīciju vēl ilgi pēc tā izstādīšanas. Acij tīkami tumšie toņi, kā arī skaidri definētās līnijas padara ar SC-T3100 drukātos plakātus viegli atpazīstamus uz citu, alternatīvo printeru radīto, izdruku fona. Varat būt drošs, ka rezultāts apmierinās ne tikai jūs, bet arī plakāta mērķauditoriju. 

Vēl nepieredzēts potenciāls jebkura lietotāja rokās

Nebūtu pārspīlēti apgalvot, ka SC-T3100 ir daudzējādā ziņā revolucionāra ierīce. Proti - tā lietotājs vairs nav atkarīgs no komerciālas printēšanas pakalpojumiem - SC-T3100 sniedz visu nepieciešamo ekipējumu pilnvērtīgai plakātu un cita rakstura komerciālo materiālu drukāšanai un pavairošanai. Citiem vārdiem sakot, SC-T3100 tā īpašniekiem dāvā vēl nepieredzētu profesionālo brīvību. 

Jūsu projekti ieraudzīs dienas gaismu uz fiziska formāta burtiski sekundes pēc tam, kad būsiet pabeidzis to digitālo apstrādi. SC-T3100 ievērojami uzlabos jūsu profesionālās darbības efektivitāti, ļaujot jums zibenīgi pārslēgties starp dažādiem dizainiem, izvērtēt izdruku prototipus, un uzlabot rezultātus līdz jums vēlamajam līmenim ar katru jaunu izdruku. Tas viss - bez jebkādu starpniekservisu piesaistes. 

Kaut arī jebkurš uzņēmums, vai radošais profesionālis, kura rīcībā ir pieejams SC-T3100 viennozīmīgi var tikt uzskatīts par ieguvēju, printera sniegtās iespējas īpaši novērtēs tieši mazie uzņēmumi, kā arī dažādi freelance profesionāļi. Tā ir kvalitāte, ātrums un daudzo funkciju sniegtā neatkarība - īpašību kopums, kuru jo īpaši novērtēs pašnodarbinātie profesionāļi, kuru ikdienā spēja ātri pārslēgties starp dažādiem projektiem ir kritiska. 

Viens printeris visdažādākajiem plakātu dizainiem 

Epson SureColor SC-T3100 ir radīts, lai padarītu jūsu darbu pēc iespējas patīkamāku. Praktiski visas ierīces funkcijas ir automatizētas, līdz ar to jums nebūs jāuztraucas ne par lapu izmēru nomaiņu pašā printerī, ne arī to atdalīšanu pēc izdrukas veikšanas. Tā galvenais dizaina princips ir atvieglot lietotāja ikdienu. 

Strādājiet ar dažādiem formātiem un vizuālajiem stiliem, neuztraucoties par termiņiem vai konfliktējošiem uzdevumiem, gadījumos, kad darbojaties grupā. SC-T3100 ir pilnībā aprīkots, lai spētu apmierināt visas biznesa nepieciešamības. Iespēja veidot apjomīgas plakātu tirāžas bez industriālo printeru starpniecības, un to visu paveikt nepametot mājokli, ir šodienas realitāte!

Jūsu artava dabai draudzīgu tehnoloģiju izmantošanā

Blakus virknei unikālu funkciju, SC-T3100 nodrošina jūs ar vēl kādu, nozīmes ziņā arvien pieaugošu kvalitāti. Par spīti tā iespaidīgajai jaudai, printeris ļaus jums veikt plakātu izdrukas videi draudzīgā veidā. 

Epson produkti tiek iztrādāti balstoties idejā par ekoloģiski draudzīgu ierīces dzīves ciklu. Kompānijas paspārnē tapušie printeri, visu to darbības laiku, operē producējot salīdzinoši niecīgus CO2 izmešus, kamēr to ražošanā pilnībā tiek izslēgta videi kaitīgu substanču klātbūtne. Vēl jo vairāk - Epson saviem klientiem piedāvā speciālus kārtridžus, kuru izmērs palīdzēs ievērojami mazināt operēšanas izmaksas, kamēr pilnīgi visi kompānijas ražotie kārtridži var tikt pārstrādāti. 

Epson ražošanas procesā praktizē otrreizēju pārstrādi, radot augstas kvalitātes kārtridžus no reiz lietotām ierīču sastāvdaļām. SC-T3100 tādējādi nozīmē ne tikai mazāku elektrības rēķinu, bet arī ievērojami samazinātu kaitējumu apkārtējai videi. katrs mēģinājums drukāt plakātu ar SC-T3100 būs vienīgais mēģinājums, kas jums nepieciešams - gala rezultāts būs pilnīgi identisks ar priekšstatījumā redzamo attēlu.

Epson SureColor SC-T3100 ar tā universālo pielietojumu, ergonomiskajām īpašībām, un niecīgajām uzturēšanas izmaksām, ir neapšaubāms līderis tehnisko printeru klasē. Tā spēja veikt ātras un biežas izdrukas, nepatērējot pārlieku daudz enerģijas un laika resursus tiek novērtēta visā pasaulē. Ja lūkojat atrast printeri, kas ir uzticams, lietotājam draudzīgs, un spēj garantēt nemainīgi precīzu plakātu izdruku, jūsu meklējumi beidzas šeit.

All comments

Leave a Reply